FRI FRAKT ✓ KÖP 2 OCH FÅ DEN 3:E GRATIS

Villkor & Leverans

Fraktkostnad & Retur

Leveransen sker med DHL till ditt närmaste postombud och leveranstid är 2-4 dagar förutsatt att varan finns i lager. När du handlar från softybag.com har du som kund alltid fri frakt oberoende av kvantitet. Vi erbjuder dig även fri retur inom 30 dagar. För att returnera din produkt, vänligen kontakta oss via e-post på hello@softybag.com.


Ångerrätt

Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp. Du har rätt att öppna förpackningen och varsamt testa produkten. Observera att förpackningen ska öppnas med minsta möjliga skada. Är produkten skadad kan vi enligt våra riktlinjer värdera returnerad produkt lägre och räkna av denna summa vid returnerat köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.


Garanti

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Upptäcker du ett fel på din vara så kontakta oss omgående. Du har alltid två års garanti på din vara när du handlar från softybag.com. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer


Betalning

När du handlar kan du betala via bank/kreditkort, eller faktura. Betalningen sker via Klarna.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.


Personuppgifter

Inga uppgifter som du lämnar här delas till tredje part. Enligt personuppgiftslagen(PUL) har du rätt att begära ut de uppgifter vi har lagrade om dig. Vid felaktig eller irrelevant information kan du begära att bli raderad från vårt kundregister. Vänligen kontakta oss på hello@softybag.com i detta fall.


Kontakt & returadress

SoftyBag AB
hello@softybag.com
Frihamnsgatan 50
115 56, Stockholm
Org.nr: 559064-8472

Vi försöker få med så mycket information som möjligt om produkterna på respektive produktsida. Om det är någon fråga som du inte hittar svar på hemsidan är du välkommen att kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig.