FRI FRAKT ✓ KÖP 2 OCH FÅ DEN 3:E GRATIS

Om Softybag

Allt för ofta inser man inte förrän i sista sekunden att man glömde något. Mjölken är slut. Inga rena strumpor. Laddaren är på jobbet.

Men till skillnad från det du hittar i butiken runt hörnet är den perfekta sommarprylen mer sällsynt. Därför kom Softybag till.

Det är en elegant, slitstark bädd av nylon som manuellt fylls med 600 liter luft på sekunder utan pump eller lungor. Den är lika bra som flytmadrass i havet som viloplats om planet är försenat.

Vi blickade tillbaka till sommardagarna. Man ville ju soltorka efter säsongens första bad eller relaxa efter volleybollmatchen. Varför var det hårda gräset eller de envisa sandkornen alltid de enda alternativen?

Dessutom – hur ska man kunna sippa ett glas rosé eller spana in den solbrända snyggingen utan att behöva resa sig upp? Let’s face it. Handdukar är till för att torka sig med och uppblåsbara madrasser suger.

Tänk om du kunde få med dig den perfekta prylen att sitta, ligga, chilla, dricka, snacka, sola, läsa, sjunga, spela, speja och spana i? Och tänk om den prylen fick plats i samma smidiga väska som solkrämen och brillorna?

Softybag blir sommarprylen du aldrig glömmer.

2 års garanti

Trots sin robusta kvalitet och slitstarka material, kan som med alla saker något gå snett vid produktionen. Märker du att din Softybag inte håller det vi lovar så skickar vi en ny enhet till dig.

30 dagar fri retur

Om du mot all förmodan skulle ångra ditt köp och du endast varsamt öppnat och testat enheten inomhus, har du rätt att återsända enheten gratis och med full ersättning inom 30 dagar.

Kontakta oss så snart som möjligt i detta fall.

Betala med Klarna

Handla säkert med Klarna. Välj mellan kort-, faktura, banköverföring eller delbetalning. Säkert, enkelt och pålitligt med Klarna.

2-4 dagars leverans

Leveranser sker till hela Sverige. Beställ innan kl 11:00 så skickar vi samma dag. Alla produkter som du kan köpa på sidan finns i lager.