Om Softybag

Historien om oss.

År 2016 startar resan. Idén om Softybag föds en sommardag på en båt i Stockholms skärgård. Varför var de envisa sandkornen, det hårda gräset och den steniga klippan de enda alternativen? Vi ville ju soltorka efter badet, sitta skönt på fjället och vila benen under skogsvandringen. Något uppblåsbart och smidigt som går att bära med sig överallt? Vi skulle göra naturen sittvänlig och Softybag blev räddningen.

Funktionalitet, design och enkelhet blev fokus när vi skissade fram våra produkter. I stället för att bära på stora luftmadrasser, otympliga campingstolar och tunga pallar kunde vi äntligen softa. Efter många tester senare tog vi fram en unik och slitstark luftbädd som fiffigt kan bäras på ryggen och som fylls på bara några sekunder. Utan ansträngning eller pump. Svep den genom luften, rulla ihop kanten och knäpp spännet. Ta-da!

IMG_032229

För ett liv i naturen

Naturen ger oss glädje och vi drömmer om höga bergstoppar, sprakande lägereldar, plaskande vågor och lugna stränder. Och eftersom naturen är fylld av vackra former och färger är såklart Softybag utformad därefter, för att göra livet i naturen roligare och enklare.

Med Softybag vill vi både inspirera till det fria, sprida glädje, men framför allt förenkla och få fler att njuta. Vi utvecklar därför ständigt våra produkter för att de ska vara väl anpassade till alla olika typer av väderförhållanden, platser och stunder i livet.

Vi älskar allt ifrån det äventyrliga outdoor-livet till att softa hemma framför en film. Det spelar ingen roll om du är en adrenalin-junkie eller en klassisk livsnjutare, med din Softybag är du redo för alla tillfällen och möjligheterna är oändliga.

Varför Softybag?

FLEXIBILITETEN

Du behöver aldrig bära tunga stolar igen, ta bara din Softybag och bär den smidigt som en ryggsäck.

ENKELHETEN

Bli aldrig irriterad igen. Undvik alla problem, förenkla ditt liv och njut av naturen utan  ansträngning.

KÄNNA SIG FRI

Förbättra din upplevelse i naturen. Softybag är anpassad för att passa alla typer av väder och former som naturen ger oss.

LIVSTIDSGARANTI

Softybagen är kvalitetssäkrad och testad för att se till att den håller i många år av kul.

FÖR VARJE TILLFÄLLE

Enkelheten och flexibiliteten gör Softybag perfekt för alla typer av aktiviteter, tillfällen och stunder i livet.

 

 

Softybag271

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för mer spännande nyheter och information

Genom att trycka på prenumerera godkänner du våra prenumerationsvillkor som du kan läsa mer om här.

* Går ej att kombinera med andra rabatter

Varukorg