Terms and conditions

ÅNGERRÄTT/ÖPPET KÖP

Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp. Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.

GARANTI

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Upptäcker du ett fel på din vara så kontakta oss omgående. Du har alltid två års garanti på din vara när du handlar från norimont.com Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

BETALNING

När du handlar kan du betala via bank/kreditkort, eller faktura. Betalningen sker via Klarna.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

 

PERSONUPPGIFTER

Inga uppgifter som du lämnar här delas till tredje part. Enligt personuppgiftslagen(PUL) har du rätt att begära ut de uppgifter vi har lagrade om dig. Vid felaktig eller irrelevant information kan du begära att bli raderad från vårt kundregister. Vänligen kontakta oss på hello@softybag.com i detta fall.

Varukorg