Hållbarhet

En cirkulär värld

Vi vet alla att hur vi lever våra liv har en stor inverkan på vår planet och de människor vi delar den med. Vi som driver företag har ett stort ansvar för det klimatavtryck vi gör och på Softybag tar vi detta på stort allvar. Vi är ännu ett ungt företag  och vår ambition är att bidra med det vi kan och kommer under de kommande åren fokusera på vår miljöpåverkan i den utsträckningen vi kan och vårt arbete fortsätter 2022.

Det pratas mycket om hållbarhet men vad betyder det, egentligen? För Softybag är svaret enkelt. Hållbarhet innebär en möjlighet att tillfredsställa våra behov och önskningar utan att exploatera miljön på ett negativt sätt. En hållbar inställning till materialval, transporter, produktion, CSR, design och distribution skapar en positiv och levande affärsmodell där hållbarhet i sig blir en tillgång.

Skärmavbild 2022-01-18 kl. 13.25.42 (kopia)

Hållbara produkter

På Softybag strävar vi alltid efter att erbjuda produkter med en hög kvalitet som håller över tid. Detta är något vi sätter en stor stolthet i och vi ger därför våra kunder en livstidsgaranti när de köper en Softybag. (läs mer om vår garanti)

Sedan starten 2016 har vi sålt över 200 000+ bagar och har endast fått en handfull antal reklamationer. Vi är säkra på vår kvalitet och därför kan vi erbjuda livstids garanti på alla våra produkter

Skulle en produkt, mot all förmodan, gå sönder ersätter vi den med det viktiga motkravet att vi får bevis på att den befintliga produkter återvinns på ett korrekt vis, allt för att minska fotavtrycket på vår planet.

Plastic bank

Under 2022 startade vi vårt samarbete med organisationen Plastic Bank som hjälper till minska plastföroreningar och fattigdom runt om i världen.

Vi är glada över att inleda vårt samarbete med Plastic Bank med ett åtagande om att plocka motsvarande plastflaskor under 2023.

Skärmavbild 2021-12-13 kl. 20.25.33
Skärmavbild 2022-01-10 kl. 11.27.22

UN Sustainable development goal

De globala målen är uppsatta för att göra banbrytande förändringar i vår värld till 2030, där vi alla har ett ansvar att engagera oss.
På Softybag införlivar vi FN:s mål för hållbar utveckling i vår övergripande strategi.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för mer spännande nyheter och information

Genom att trycka på prenumerera godkänner du våra prenumerationsvillkor som du kan läsa mer om här.

* Går ej att kombinera med andra rabatter

Varukorg